23. 02. 2014, 20:55:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23. 02. 2014, 20:56:14 uživatelem car-diskusni-forum-evna.)
Vítej mezi námi...souhlasím s ostatními,ať máte jasno hned od začátku a vyhnete se zbytečným nedorozuměním a ukřivděnosti...já to manželovi řekla po 10ti letém manželství nedávno a jsem ráda,problémy se sexem řešíme intenzivně už dluho a poslední roky i pomocí odborníků a stejně bezvýsledně,měla jsem to s ním řešit dřív,ale ani jsem do nedávna netušila,že něco jako asexualita existuje a paradoxně mě na to přivedlo hledání informací o jiné kategorii TS,kterou řeším s dítětem,takže všechno zlé je pro něco dobré...manžel to už dlouho cítil,byl samozřejmě zmatený,že lásku cítí,ale jak to má poznat,když fyzicky to nejde...takže se mu ulevilo...ale podvědomě jsem i připravená,že jednou třeba odejde,ale milujeme se a je tolerantní,možná mě zatím miluje víc než já ho,neumím to s tímto vnímáním objektivně posoudit...kluci to mají v tomto,myslím,složitější...když to nejde,tak to nejde...takže opět bych vsadila na upřímnost a důvěrnost...přeji hodně štěstí a pochopení
...není nutno,aby bylo přímo veselo... (Tři veteráni)