16. 02. 2014, 12:46:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16. 02. 2014, 14:26:01 uživatelem Ale-diskusni-forum-cia.)
Mám pochyby o tom, co jsem a asexualita se lehce nabízí, o těchtostránkách jsem se dozvěděla z časopisu Lui, kde byl i příběh o Janě, který mě celkem vzal. Zatím jsem pořád ztracená, co se týče mé orientace, zezačátku jsem si myslela, že jsem heterosexuál a přitahují mě muži, ale přitom jsem se vždy zajímala více o ženy, poté jsem si myslela, že jsem bisexuální, nějak pro mě bylo pořád těžké si přiznat, že jsem lesba. Nakonec jsem si to tedy přiznala, ale představa sexu s nima mě momentálně děsí a nějak to ani nevyhledávám, když byla příležitost, tak jsem nebyla schopná do toho jít. Doteky a líbání mi nevadí, spíš takové něžnosti, ale třeba představa orálně uspokojovat ženu, se mi opravdu moc nelíbí. Když to srhnu tak s chlapem jsem spala několikrát, ale s ženou zatím ani jednou. Nemám moc s kým o tomhle mluvit, lidi kolem mě takové problémy neřeší, takže píšu sem. Budu ráda za všechny zpětné vazby.