31. 01. 2014, 22:15:06
Slyšel jsem o manželsví, kde to více méně fungovalo, ale milenka byla čistě jen a pouze na sex. Tohle ale tak nevypadá, obzvlášť pokud manžel chce udělat z milenky druhou manželku (i když mohlo by to být horší, četl jsem o případu, kdy manžel přivedl milenku domů a ještě navíc chtěl přestopit na islám). Na druhou stranu, pochybuju, že by ze sebe dvacetiletá holka nechala udělat macechu tří dětí, i kdyby to bylo jen na poloviční úvazek. Manžel je v tomto ohledu nejspíš velký idealista a předtavuje si to jako Hurvínek válku.
O tomhle jsem četl a i když je to z mužského pohledu divné, tak ženy mají větší zájem o muže, o kterého mají zájem i jiné ženy (dokonce existují "balící" techniky, které toho využívají). Mimo toho, ženy duševně dospívají dřív, mnozí muži jsou ještě i v pokročilém věku vlastně přerostlé děti, jen mají mnohem dražší hračky (a sám jsem jedním z nich ).
(31. 01. 2014, 19:33:08)Noisette Napsal(a): Kurnik ale proč si taková mladá holka nehledá nějakého volného kluka k sobě? No nic, spíš řečnická otázka.
O tomhle jsem četl a i když je to z mužského pohledu divné, tak ženy mají větší zájem o muže, o kterého mají zájem i jiné ženy (dokonce existují "balící" techniky, které toho využívají). Mimo toho, ženy duševně dospívají dřív, mnozí muži jsou ještě i v pokročilém věku vlastně přerostlé děti, jen mají mnohem dražší hračky (a sám jsem jedním z nich ).