22. 12. 2013, 21:16:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22. 12. 2013, 21:31:00 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(22. 12. 2013, 20:12:14)Jakub Napsal(a): Adevre ja to myslel jinak. Moje zena je asexualka ale na profilu ma heterosexualni aby bylo jasny, ze neni na holky... Je asexual ale chce byt s muzem v asexualnim stavu...
Jasně, takhle v tom praktickém použití to má smysl..
Ale fakt na tom nezáleží, někdy sice schválně nějakou diskuzi vyprovokuji , jenže tady mi jde pouze o slovíčka. Každý to vnímá jinak, a jde vždy pouze o to jak se cítí... a já odpovídám jen proto abych nebylaž tak úplně za vola..
(22. 12. 2013, 20:34:31)kirmakX6on Napsal(a):
(22. 12. 2013, 17:53:02)adevr Napsal(a): ...kdoví jak bych žil, nebýt toho co jsem prožil jako dítě.u takových výroků já vždycky zpozorním
feel free to share
To tedy nemusíš...
Ale protože jsi zvědavý, ukojím tě.
Prostě mé dětství bylo poznamenáno alkoholismem , tyranií a až sadistickým chováním otce. V těchto několika slovech je takové peklo, že do dneška jsi se o něčem takovém nedočetl ani v Blesku.
Od čtrnácti jsem žil vždy nějakou dobu na ulici, a byl jsem brutální hajzl a rváč.
Pak jsem potkal jiné lidi, a dnes žiju snad dobře.
Není v tom žádný sex, ani zneužívání, jak snad doufáš, jen mám stále problém příjímat dotyky, něžnosti a podobné věci.
Slupka kterou jsem si vypěstoval za dvacet let hnusného života je z adamantia...a já s ní nedokážu pracovat.
Dnes už tedy ubližuju jen lidem, kteří se mi snaží dát cosi jako něhu či lásku..ale už jsem se jim to alespoň naučil vysvětlit.
Tak snad tomu rozumíš a nerozhodilo ti to čakry.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell