15. 11. 2013, 09:26:16
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15. 11. 2013, 09:39:40 uživatelem ho-diskusni-forum-uba.)
(14. 11. 2013, 23:58:39)kirmakX6on Napsal(a):[/quote](14. 11. 2013, 11:02:25)Takovatamala Napsal(a): Jediný, co si ale z naší konverzace odnesl, je že pro mě není dost dobrej a chyba je v něm...no ale teda tvá reakce je taky jakási zvláštní --- když někdo řekne "nejsem pro tebe asi dost dobrej" a druhej slyší (nebo z toho nějak dedukuje) "jsi nejhorší člověk na světě" ...tak to je nějaký divný, ne?
Připadám si teď trochu jako nejhorší člověk na světě, nejspíš jsem mu neměla říkat vůbec nic.
Proč se cítíš jako nejhorší člověk na světě nebo jak to mám chápat?
No prostě protože má asi pocit, že mu tím ublížila.
Já to chápu. Taky jsem měl podobné pocity po té co jsem se pokoušel sblížit s "normální" holkou, měli jsme se rádi a po té co jsme narazili na problém s mojí podivnou sexualitou se to nějak podělalo. A říkal jsem si tehdy, že jsem jí hrozně ublížil a cítil jsem vinu.
Ale s odstupem času je mi jasné, že nikdo za nic nemohl.
Jo a ještě k tvému vysvětlení asexuality:
Nemyslím si, že asexuál musí mít při sexuálních aktivitách negativní emoce. Asexuál může mít k sexu naprosto neutrální vztah. Tzn. že necítí žádný odpor, ale prostě nic to s ním nedělá a nechápe smysl takové aktivity.
Nebo taky může mít odpor. Je to nejspíš hrozně rozmanité.
Taky je otázka kolik lidí kteří se cítí být asexuály má ve skutečnosti jenom nějaký psychický blok, nebo třeba hormonální poruchu a nebo se jim zatím nepodařilo zjistit jak se jejich sexualita projevuje.
(15. 11. 2013, 09:14:51)ChildFreeMan Napsal(a):(14. 11. 2013, 21:55:40)Asiel Napsal(a): No, to teda soudíte nějak zhurta, panstvo, vzhledem k tomu, že nevíte, co je to za člověka a co má za sebou.
Možná dosud nevěděl, že asexualita existuje, a v té chvíli to prostě nebyl schopný pobrat.
Tak právě, když nemá dostatečný rozhled - blbec, zazdil to radikálním řešením, místo aby prozkoumal, o co se jedná. Měl k tomu vzácnou příležitost. Neměl v úmyslu vztah udržet, nýbrž čekal na první záminku utéct.
A nebo byl natěšený pořádně si užít a nezájem o sex ho odradil.
Vyvázal se jednoduše hraným zklamáním, že je chyba v něm, čímž pochybení částečně hodil na partnerku.
A mít něco víc s programovým lhářem stejně není dobrý.
Já teda absolutně nechápu z čeho jsi tohle všechno poznal. Podle tvé logiky jsi blbec i ty, protože se radikálně vyjadřuješ k něčemu o čem skoro nic nevíš a velice rychle jsi označil viníka a vynesl soud.