19. 08. 2013, 20:49:31
Abych řekl pravdu, tak ve škole mám celkem štěstí, protože i ve třídě pár homosexuálů máme, tudíž moji spolužáci ví jak se daní lidé chovají a mě přijmou (byť se značným údivem) jako dalšího /trochu jiného/ člověka na škole. Navíc mi pomůže moje profilace "ajťáka" na přírodovědném oboru, a to že nejsem doslova introvertní.
O něco horší to bude doma, tady je situace zcela opačná ... netolerantní vůči nenormálním věcem. Pokud to půjde, tak to zamlčím, ale pokud bude třeba, tak to asi vyřeším cestou nejmenšího odporu, nechám "omylem" otevřené toto fórum a dám tomu volný průběh
Být tebou tak se nenechám ničím rozházet, stejně ti stres nepomůže . Snaž se to brát jako výhodu, naopak se zastav a v duchu se pousměj nad tím jak jsou ostatní podřízení svému "nevědomému já".
PS: Omlouvám se za složitou stavbu vět, jsem už takový .
O něco horší to bude doma, tady je situace zcela opačná ... netolerantní vůči nenormálním věcem. Pokud to půjde, tak to zamlčím, ale pokud bude třeba, tak to asi vyřeším cestou nejmenšího odporu, nechám "omylem" otevřené toto fórum a dám tomu volný průběh
Být tebou tak se nenechám ničím rozházet, stejně ti stres nepomůže . Snaž se to brát jako výhodu, naopak se zastav a v duchu se pousměj nad tím jak jsou ostatní podřízení svému "nevědomému já".
PS: Omlouvám se za složitou stavbu vět, jsem už takový .