28. 07. 2013, 12:54:51
Ahoj, za chvíľu sa tu zorientuješ, neboj sa. Ja som tu tiež mladá rybka, nie som tu ani polroka a už obkecávam kade chodím Všade ma je. Je to tu prehľadné a keby ti niečo nešlo, určite si prečítaj tému "O webu", kde sa dozvieš všetko dôležité.
Určite niekoho nájdeš, treba len dať tomu voľný priebeh, však každý to pozná - chceš niekoho nájsť a nič a ked nikoho nehľadáš, odrazu máš milion možností. Aj ked je to u asexuálov trošku ťažšie, lebo v bežnom živote nenarazíš na takého človeka len tak, ale treba trpezlivosť.
Ked sa tak nad tým zamyslím, ja nepoznám žiadneho asexuála naživo....
Určite niekoho nájdeš, treba len dať tomu voľný priebeh, však každý to pozná - chceš niekoho nájsť a nič a ked nikoho nehľadáš, odrazu máš milion možností. Aj ked je to u asexuálov trošku ťažšie, lebo v bežnom živote nenarazíš na takého človeka len tak, ale treba trpezlivosť.
Ked sa tak nad tým zamyslím, ja nepoznám žiadneho asexuála naživo....
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."