29. 05. 2013, 10:17:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29. 05. 2013, 10:21:09 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(29. 05. 2013, 09:17:04)Dobra Napsal(a): Vlastnosti v rubrikách se mi zdají všechny sebechválící. A možná by bylo dobré, kdyby za tou sebechválící byl hned pravý opak - například já bych zatrhla veselá i smutná, aktivní i pasivní, klidná i vzteklá.... až k vůdčí i ovčí. A také bych zatrhla i třeba jen ty negativní: nudná, domýšlivá, vypočítavá, rozkazovačná, falešná, pokrytecká,... hnusná a zlá. To všechno jsem já.Nedá se to shrnout do jedné kategorie, a to hysterie? Mě to tak připadá..ale nic ve zlým...
Mám příspěvek na nové straně! To já tak miluju!
No, tak tedy i já jdu chvilku spiritovat svědomí...a odhalovat svoji temnější stránku..abych si tam přidal i nějakou negaci..Ale kontrolovaná agresivita a řízená výbušnost tam nejsou... Ale i tak se mi s nimi docela fajn žije... Tak nevím jestli jsou to ty špatné vlastnosti..i když to asi nezní úplně nejlíp... A co teď s tím??!!! Do Pr...!!! !§§§:/ k..fix...himllaudónkrucajc sexelement..anče,Cubo,hajney!!!!!
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell