25. 05. 2013, 13:53:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25. 05. 2013, 14:55:35 uživatelem ke-diskusni-forum-x!k.)
adevr Napsal(a):Myslím že není dobré když to bylo pravděpodobně administrátorem zcenzurováno a vymazáno...mám dojem že lidé si mají právo úsudek udělat sami o tom ,kdo a co, o sobě píše..
Zadne informace tady nejsou ,,jalové a cezené". Duvod pro smazani tech prispevku byl ten, ze vybocovali uz prilis z tematu, coz je "navrh nove funkce - nahodne profily". Muzes si zalozit nove vlakno v prislusne sekci. Krom off-topic prispevku jsou pak mazany prispevky urazejici skupiny ci osoby a obtezujici (nevyzadane, reklamni a pod.). Tvuj predchozi prispevek zde pro navaznost necham. Jinak je jasne ze tady nebudou jen nejlepsi profily a 100% asexualove. Jako vsude, je zde sousta ruznych lidi s ruznymi duvody a dokud neublizuji druhym nebo je nejak neposkozuji, neni duvod proti nim neco mit. Vzdycky je mozne nekoho vtiraveho, agresivniho ci otravneho nahlasit.
panoška Napsal(a):Třeba na seznamu je v profilu ještě část "Můj styl" a "Závislosti", také něco vypovídají, určitě víc než nejoblíbenější jídlo a pití. Už jen to, jak je člověk vyplní, může dost napovědět. Možná by nebylo špatné to zavést i zde
Diky za tip. Do profilu jsem pridal Temperament, Povaha a Zavislosti.