22. 04. 2013, 08:34:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22. 04. 2013, 09:06:11 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(22. 04. 2013, 07:53:58)malacarodejnice Napsal(a): adevr, Antonius: Tak už toho nechte. Jste jak malí kluci.
V pohodě, já nemám dál potřebu reagovat na nepodnětné provokace.
Někoho to sice těší, má pocit důležitosti, ale to je tak všechno.
Já se konfliktům nevyhýbám, jenže je raději řeším z očí do očí. Anonymní rýpaly rád nemám, považuji je za zbabělce.
Pokud přece vehementně něco bráním, nebo někoho odsuzuji či špiním a ukrývám se za nickem.. nemůžou mít moje slova váhu
Jde o to, že takhle klidně může dotyčný fungovat v běžném provozu těchto stránek, udělovat svoje rady jakkoli nefundované či zkušenostmi oplývající,a je to v pořádku... jenomže pokud přejde do roviny osobních kárání a útoků... tak to je věc jiná.
Možná se ti to za klávesnicí počítače bude zdát i trochu agresivní, ale věř tomu že v běžném života chodu, je mnohem lepší stát za někým kdo tě dokáže ochránit třeba před provokatérem nebo hafajícim čoklem.
Já tyhle roviny neumím oddělit, a ani nechci. Tak jak tady píšu, tak se i chovám...nemám potřebu se za něco schovávat a pokud mi něco vadí, postavím se tomu. Ať je to třeba hlučnej soused v baráku, nebo agresivní opilec v metru. A nebo arogantní pisálek který si chráněn nickem honí své... ego, tím že uráží názory jiných.
Určitě to někomu vadí ( v obou rovinách ), ale to je jejich boj.
Tohle je můj názor, a proto mě takový lidé obtěžují. Svým bzučením.
Tak teď raději odložím plácačku, klávesnici odsunu o kousek dál a začnu chviku pracovat. To je, přinejmenším pro mne, užitečnější.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell