07. 02. 2013, 12:07:59
Od jakživa jsem byla od dětí "jiná". Jako dost se řešilo to, když se na můj asexuální problém přišlo. Holky na mě koukali jako na blázna a kluci? Jdi pryč....Takže si jako blázen přijdu. Do toho rodiče mrmlají. což mě dost štve. Vážně všichni dělají jako bych byla mimozemšťan
Jo být mimozemšťan máme někteří souzeni. O mojí asexualitě nikdo snad ani nemá šajn, ale zase si to vynahrazují jinak. Bohatě stačí být introvert a mít extrovertní starší sestru. Hned z tebe můžou udělat blbečka, co svojí dokonalé sestře nesahá ani po stín podrážek jejích bot. (tenhle názor zažívám, co pamatuju) Hlavně se na takové pitomce vys***, když jim vadí tvůj (ne)sexuální život, zřejmě mají problém sami se sebou. To je jediná možnost obrany. Jinak se z toho zcvokneš. Ale bohužel mrzet to asi nepřestane nikdy.
[/quote]
Jelikož bydlím na vesničce tak jsem prakticky bez kamarádů...bojím se seznamování a stala se ze mě hikikomori(lidi co se straní lidí, společnosti) docela mě to mrzí, že mě lidi nechápou,,,při tom se ráda bavím, když je s kým...ráda pomůžu, pro druhého se rozkrájím..bohužel toho lidi využívali...tak mám právě strach, co se mnou bude, když nechci rodinu...