07. 02. 2013, 09:16:50
(06. 02. 2013, 22:26:42)Jojo-chan Napsal(a):(06. 02. 2013, 22:21:57)Magramal Napsal(a): Nikdo by se neměl stydět za to co je, nanejvíš za to, co dělá.
No docela se stydím, Protože se neřadím mezi normální lidi, tak se na mě i jinak dívá...
Ahoj a vítej
jen se zeptám... Jak si přišla na to, že nejsi normální? To máš jako čtyři ruce, dvě hlavy, nebo ti na hlavě rostou tykadla?
To, že ti sex přijde nechutný, není nic za co by ses měla stydět nebo si připadat nenormální. Já taky nesexuju a nehodlám si pořizovat dětičky jen proto, že jsem se vdala (mimochodem za asexuála, kterého jsem našla tady na foru).
Každý jsme nějaký a pokud se s tebou nechce bavit jen proto, že nesplňuješ většinové podmínky, tak je to jeho problém a blbost, že si nehodlá rozšiřovat obzory. Takový člověk pak nestojí ani za pohrdavý pohled.
Vím jaké to je, když se s tebou téměř nikdo nebaví, protože nenaplňuješ jejich představy. Zažívala jsem to a často ještě zažívám a to nikdo z těch dotyčných o mojí asexualitě nevěděl a neví.
Takže hlavu vzhůru a neboj, na světě je spousta lidí a každý je nějaký a něčím se vymyká "normálnosti"