06. 02. 2013, 17:34:24
(06. 02. 2013, 15:56:33)adevr Napsal(a):(06. 02. 2013, 12:51:08)MadRat Napsal(a): To Adevr:
Jsi zbytečně agresivní. Můžeš být rád, že se slečna chce ptát reálných asexuálních lidí, namísto aby si někde něco jenom vygooglila a sepsala na základě toho nějaké polopravdy a zmatenosti.
Mám s agresivitou zkušenosti, takže vím že nejsem zbytečně agresivní.
Ale mám taktéž dojem že u tebe by se, docela velká náročně skrývaná útočná agresivita a militantní nesnášenlivost, našla.
Soudím tedy jen z různých textů, které jsem si na tomto fóru od tebe přečetl...takže se možná pletu, a ve skutečnosti jsi něžná bytůstka, jež s plyšáčkem jednorožce na růžovém batůžku, hledá v zákoutích starých parků stromové najády..
Holt, nikdo nejsme neomylným...
Nikdy jsem netvrdila že jsem nějaká něžná růžová princeznička , nicméně ať jsem jakkoliv drsná a radikální, tak by mě v životě nenapadlo někomu odpovídat na úplně normální a slušný dotaz tvým stylem a ještě to zakončit kecama o nakopání prdele. To je tak za hranicí vkusu, až to bije do očí.
Jelikož nejsem jediná komu přišel tvůj příspěvek zbytečně útočný, tak asi nebude porucha na mém přijímači.