31. 01. 2013, 19:19:10
(31. 01. 2013, 17:27:42)Zdendule Napsal(a): je to pravda- můžu si za to sama. Ale jak říkám,tenkrát jsem o asexualitě vůbec netušila. Samozřejmě jsem ho měla ráda,ale asi jinak než je to běžný. Hodně jsme se kvůli sexu hádali. Strašně mě to všechno trápí... Nevím,já si vztah představuju spíš kamarádský. Prostě si povídat,chodit na procházky, výlety,večer koukat na telku a tak. Nevadila by mi ani obyčejná pusa-bez jazyka! nebo kraťoučký objetí,ale víc opravdu ne Víc opravdu nepotřebuju. Sex je prostě k rozmnožování- ne pro zábavu. Alespoň já na tom nic zábavnýho nevidím... Ach jo,už si zase začínám připadat divná
My divní jsme, ale to ještě neznamená, že je to špatně
Přesně takovýhle vztah, co popisuješ, si asi přeje většina áček. Fakt trvá docela dlouho, než si člověk natvrdo uvědomí, že většinová realita je jiná. Je hrozně těžké se s tím smířit, ale asi nezbývá než to přijmout. A jak píše averys, je hodně nefér tahat sexuály za nos a pořád jim dávat nějakou naději jen proto, že nechceme člověka ztratit... Pak to vede k takovýmhle komplikacím a propletencům, ze kterých nevede žádná dobrá a hezká cesta. Jenomže když od začátku zvolíš upřímnost a říkáš lidem, jak to je, a nic nehraješ, pak se s tebou nikdo "normální" zahazovat nebude a dláždíš si cestu k sice poctivému a méně komplikovanému, ale trochu osamělému životu. Těžká volba...