31. 01. 2013, 16:50:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 31. 01. 2013, 17:06:17 uživatelem Aline-diskusni-forum-Daryen.)
(31. 01. 2013, 13:10:39)Zdendule Napsal(a): no jo,ale kdo to má vydržet? Vždyť je to hrozný! Naposledy mi chtěl dát za každou cenu pusu- ukroutil by mi krk jen aby se mu to podařilo! Já už jsem z toho na prášky. Chápu,že nechce být sám,přece jen má už nějaký věk. Ale mě připadá,že to dělá právě a jen z toho důvodu,aby nebyl sám. Samozřejmě je mi ho i trochu líto,ale to na mým stanovisku nic nemění. Už mě to fakt nebaví. Vysvětlila jsem mu to tak,že by to pochopilo i dítě,ale on nic. Je to jak mluvit do zdi! Už vás tu tím asi prudím,co?Mě už z toho hrabe. Nejradši bych se odstěhovala někam do tramtárie
Uf, to je fakt nechutný s tím líbáním. Teda aspoň z mého pohledu.
Přestaň čekat, že to pochopí. Evidentně nepochopí, ani se nesnaží. A asi by to nepochopil, i kdyby se snažil, pro někoho je prostě tenhle typ asexuality naprosto nepředstavitelný (a ani se lidem moc nedivím, kdybych neznala sebe, taky bych skoro nevěřila, že lidi jako já existujou). A když budu trochu krutá, proč by ti měl vlastně věřit a poslouchat tě, když jsi k němu předtím tak dlouho nebyla upřímná? Jak má vědět, co z toho byla pravda? Spíš se divím, že sám sebe tak ponižuje a vnucuje se.
Bohužel ti neporadím, jak se ho zbavit, s tím nemám žádnou zkušenost. Ale zdá se, že budeš muset udělat něco natolik nepříjemného a razantního, že ve vašem vztahu už nic dobrého nezbude – což je samozřejmě nepříjemné, když je to otec vašeho dítěte
![:-( :-(](https://www.asexual.cz/forum/images/smilies/purple/sad.gif)
Píšeš, že budeš klidně sama do konce života. Tak buď, kdo ti brání? Nikdo tě přece nemůže přinutit, abys s někým žila, nejsi ve vězení.