29. 01. 2013, 13:55:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29. 01. 2013, 14:09:51 uživatelem Do-diskusni-forum-bra.)
Nečekej na svoje narozeniny, začni hned teď. Připrav se na svoje narozeniny tak, aby při nich nebyl - mohl by využít nostalgické nálady. Kdyby se vnucoval k tobě na oslavu, případně ti dával dárek a květiny, tak ho odmítni - je to cizí člověk, který ti už jednou kdysi moc ublížil. Nedávej mu žádnou naději! Děláš i pro něj dobrou věc, když s ním nechceš být. Určitě si najde partnerku, se kterou nebude mít problémy se sexuálně milovat. Nemusíš mít žádné vyčitky, že ho odmítáš, naopak. Budeš laskavá vůči sobě, němu i dětem.
Když bude chodit za dětmi, ať počká za dveřmi nebo v předsíni než je oblečeš a pošleš je s ním ven. V tvém bytě nemá co dělat, když ti ubližuje (i když si možná myslí, že ti dělá dobře). Také bys mu neměla dávat sebou tu nejmladší holčičku, přece není jeho. A kdyby jí to bylo líto, tak s ní jdi ven sama a najděte si zábavu nebo se jí věnuj doma.
Přeji ti krásné narozeniny bez stísněnosti z tvého bývalého partnera. Užij si je.
Když bude chodit za dětmi, ať počká za dveřmi nebo v předsíni než je oblečeš a pošleš je s ním ven. V tvém bytě nemá co dělat, když ti ubližuje (i když si možná myslí, že ti dělá dobře). Také bys mu neměla dávat sebou tu nejmladší holčičku, přece není jeho. A kdyby jí to bylo líto, tak s ní jdi ven sama a najděte si zábavu nebo se jí věnuj doma.
Přeji ti krásné narozeniny bez stísněnosti z tvého bývalého partnera. Užij si je.
Potkalo mě Štěstí a dlouze se mi zadívalo do očí, usmálo se a já jsem šťastná odložila zrcadlo.