05. 01. 2013, 17:16:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05. 01. 2013, 17:23:34 uživatelem Do-diskusni-forum-bra.)
To je úžasné! A já, hlupáček, navrhuji, aby uživatelé uváděli kraj svého bydliště. Já osobně bych ale potřebovala při přihlašování návod k vyplnění pro svoje data.
Ale možná ty kraje by nebyly až tak marné, protože někteří uživatelé jsou vtipní a jako místo bydliště udávají např. Pramen zdraví z Posázaví. Jeden z nás také uvádí jako bydliště: daleko. A přitom bydlí v patře nade mnou a já jeho černou magii, kterou provozuje, musím negovat a nahrazovat magií správnou. Už jsem z toho trochu unavená.
Ale možná ty kraje by nebyly až tak marné, protože někteří uživatelé jsou vtipní a jako místo bydliště udávají např. Pramen zdraví z Posázaví. Jeden z nás také uvádí jako bydliště: daleko. A přitom bydlí v patře nade mnou a já jeho černou magii, kterou provozuje, musím negovat a nahrazovat magií správnou. Už jsem z toho trochu unavená.
Potkalo mě Štěstí a dlouze se mi zadívalo do očí, usmálo se a já jsem šťastná odložila zrcadlo.