19. 09. 2012, 13:14:57
(19. 09. 2012, 09:33:30)Dobra Napsal(a): Existuje přece definice dávno: hyposexuál. I když si myslím, že speciálně pro ty kdo to občas vydrží by měl být jiný název - píšeš to tak, že to skutečně vydrží, byť se zaťatými zuby. Teď mě napadla definice: samoznásilňující se asexuál pomocí druhé osoby.Na to není potřeba definice. To je spíš problém toho, že někdo se nechá a někdo ne.
(19. 09. 2012, 09:33:30)Dobra Napsal(a): Pojem demisexuál mi přijde hodně zavádějící. To on má jako každý sudý den chuť na sex a liché dny je mu sex nepochopitelný?Demisexuál je člověk, který cítí sexuální přitažlivost až poté, co s někým naváže silné citové pouto. Prostě člověk, který není schopný mít sex bez citů. Zdůrazňuji - není schopný, ne že nechce, protože se bojí AIDS, nechce být za štětku apod. Kdysi jsem si naivně myslela, že tohle je standardní sexuál a že ti, co jsou schopní mít sex hned, aniž by toho druhého znali, jsou vyjímky. Chlamu se sama sobě.
Jinak demisexuál není totéž co gray-A. Je to jenom jedna konkrétní podskupina. Do gray-A se vleze ještě hodně dalších typů lidí, jako např. ti, co třeba jednou nebo dvakrát v životě shledali, že je někdo sexuálně přitahuje, a jinak nic, nic, nic... nebo lidi, co chtějí mít sex s druhou osobou, ale potřebují k tomu určitý fetiš, jinak taky nic...
Samozřejmě zas někdo bude mít problém s tím, že toto nejsou 100% asexuálové. Ale kolik je 100% heterosexuálů? Kdy je ještě člověk hetero a kdy už bisexuál? A KDO MÁ PRÁVO ŘÍKAT NĚKOMU JINÉMU, CO JE NEBO CO NENÍ?