18. 09. 2012, 15:38:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18. 09. 2012, 15:42:49 uživatelem Mor-diskusni-forum-wen.)
(18. 09. 2012, 07:34:48)AlineDaryen Napsal(a):(17. 09. 2012, 22:06:29)MadRat Napsal(a): Proč jsi vůbec chtěla být inkognito, když jsi out?
Kvůli rodičům. To natáčení se uskutečnilo ze dne na den a já se s nimi nestihla domluvit, jak moc by jim vadilo, že mě někdo pozná a roznese to po vsi a širokém okolí. Můžu být stokrát out and proud sama za sebe, ale nemám právo vyoutovat svoje rodiče coby rodiče asexuála, aniž bych je na to připravila a dala jim čas rozmyslet si, jak se s takovou "publicitou" vyrovnají.
Samotnou mě to dost mrzí, protože to zakrývání obličeje jen podporuje představu, že je to nějaká hanba být áčko. Ale teď to s našima proberu a snad se nějak dohodneme
A počkejte, jednou se naštvu, ostříhám se na ježka, přebarvím se na černo a bude po ptákách
Když jsem uviděla vlasy, tak to bylo jasné...
...ale vzápětí mě zmátlo "normální" oblečení (jsem si z nějakých diskusí utvořila představu, že se, Aline, nebojíš ledasjakých módních výstřelků )... a dorazily to přípěvky, které v nichž se tvrdilo, že došlo k záměně jména...
Vlasy si nestříhej a vůbec neuvažuj o tom, že bys šla do černé barvy ... to by si nás potom mohli lidi plést (naštěstí jen do okamžiku, než by došlo na komunikaci ...) ... nebo počkej aspoň do doby, kdy se mi podaří uzřít Tě na vlastní bulvy ...
Naprosto rozumím Tvému rozhodnutí, ochránit rodiče... často řeším podobné dilema: ochrana soukromí (nejen mého, ale i lidí v mém blízkém okolí) proti "být A-čkem není nic špatného" (hmm, ačkoli neoplývám tak pevnou jistotu, že jsem určitě A-čko, vůbec mi to nebrání, cítit se s touto skupinou silně spřízněna... )