18. 09. 2012, 15:38:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18. 09. 2012, 15:42:49 uživatelem Mor-diskusni-forum-wen.)
(18. 09. 2012, 07:34:48)AlineDaryen Napsal(a):(17. 09. 2012, 22:06:29)MadRat Napsal(a): Proč jsi vůbec chtěla být inkognito, když jsi out?
Kvůli rodičům. To natáčení se uskutečnilo ze dne na den a já se s nimi nestihla domluvit, jak moc by jim vadilo, že mě někdo pozná a roznese to po vsi a širokém okolí. Můžu být stokrát out and proud sama za sebe, ale nemám právo vyoutovat svoje rodiče coby rodiče asexuála, aniž bych je na to připravila a dala jim čas rozmyslet si, jak se s takovou "publicitou" vyrovnají.
Samotnou mě to dost mrzí, protože to zakrývání obličeje jen podporuje představu, že je to nějaká hanba být áčko. Ale teď to s našima proberu a snad se nějak dohodneme
A počkejte, jednou se naštvu, ostříhám se na ježka, přebarvím se na černo a bude po ptákách
Když jsem uviděla vlasy, tak to bylo jasné...

...ale vzápětí mě zmátlo "normální" oblečení (jsem si z nějakých diskusí utvořila představu, že se, Aline, nebojíš ledasjakých módních výstřelků

Vlasy si nestříhej a vůbec neuvažuj o tom, že bys šla do černé barvy

Naprosto rozumím Tvému rozhodnutí, ochránit rodiče... často řeším podobné dilema: ochrana soukromí (nejen mého, ale i lidí v mém blízkém okolí) proti "být A-čkem není nic špatného" (hmm, ačkoli neoplývám tak pevnou jistotu, že jsem určitě A-čko, vůbec mi to nebrání, cítit se s touto skupinou silně spřízněna...