15. 08. 2012, 09:24:48
Ále, nebuďte hnusní. Je dost dobře možné, že jí ta svatební noc bude vážně připadat jako nádherný intimní zážitek a užije si to stokrát víc než ti, kdo vyzkoušeli padesát partnerů, aby měli kvalitní srovnávací vzorek. A ne proto, že natrefila na sexuálního génia, ale prostě proto, že ona to čeká, bude tak naladěná. Tohle je zjevně holka se železnou vůlí, která konstruuje svoji realitu velice pečlivě a ovládá každý detail.
Kdybych se přece jen rozhodla, že s někým jednou budu mít sex, udělala bych přesně totéž: zařídila bych si to přesně podle svých představ a naladila bych se tak, aby se mi to líbilo, i kdyby se mi to vlastně reálně moc nelíbilo Vlastně jsem to v jednu dobu i takhle plánovala udělat, ale pak mi to přišlo jako moc námahy pro něco, bez čeho se stejně dobře obejdu...
Kdybych se přece jen rozhodla, že s někým jednou budu mít sex, udělala bych přesně totéž: zařídila bych si to přesně podle svých představ a naladila bych se tak, aby se mi to líbilo, i kdyby se mi to vlastně reálně moc nelíbilo Vlastně jsem to v jednu dobu i takhle plánovala udělat, ale pak mi to přišlo jako moc námahy pro něco, bez čeho se stejně dobře obejdu...