05. 06. 2012, 00:20:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05. 06. 2012, 00:24:16 uživatelem Ne-diskusni-forum-la.)
(04. 06. 2012, 21:06:38)ChildFreeMan Napsal(a): Oficiální statistiky nakažených HIV vyčíslují jen vrchol ledovce. Být pozitivní totiž nebolí. Přichází se na to proto náhodně a pozdě.
Tímto přístupem je Sysel dalším adeptem.
Nejhorší na tom je, že pak tito lidé virus nevědomě šíří dál....já jen doufám, že i mezi klasickými sexuály není málo jedinců, kteří jsou schopni pochopit a realizovat tu biologickou a psychologickou stránku sexuality v propojenosti, nevím, mne to přijde takový dost pubertální, nevyzrálý přístup člověka, bažit hlavně po té sexualitě a když nedostanu hned, tak jdu jinam....ale třeba jen nedokážu pochopit klasické sexuály, neboť jsem po sexu samotném nikdy moc nebažila a byla jsem schopna k němu dojít jen skrze tu emocionální složku nikoliv pudovou, kterou v podstatě nemám. Kdo zažívá silnou sexuální přitažlivost, tak to mívá asi horší, zkrotit ji...ale to by se tu musel vyjádřit nějaký jednoznačný sexuál, jak to ve vztazích s tímto mívají...ovšem osobně znám lidi, kteří byli od sebe odloučeni i velmi dlouhou dobu, pracovně třeba a přesto si zůstali věrni, těžko říct v jaké skupině lidí, sociální struktuře se Sysel pohybuje, tam mohou být i odlišné hodnotové orientace, možná i na tom dost záleží, když budeme vycházet z nějakých zkušeností, úvah o tomto....
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)