03. 06. 2012, 12:15:10
(02. 06. 2012, 14:54:08)MadRat Napsal(a):Bylo to myšlené tak z 90% jako sranda. Prostě máme jiný estetický názor na děti. Ale zajímalo by mě v kterém roku věku člověka ho uznáváš jako esteticky přijatelného tvora.(23. 05. 2012, 22:06:33)Dobra Napsal(a): Pro MR: Člověk je záměrný výtvor evoluce. Musí vytvořit dokonalé roboty a pak vymřít. A pak nebudou žádná myší, tedy chci říci lidská nechutná mláďata.Nevím nakolik to bylo myšlené jako sranda a nakolik vážně, ale každopádně nevěřím na záměrné výtvory jakékoliv vyšší moci.
A roboti by mi fakt nebyli milejší než živí tvorové.
Každopádně už to, že mi lidské děti nepříjdou roztomilé, je dostatečný důkaz o tom, že se někde v mých mateřských instinktech stala chyba a určitě bych děti mít neměla bez ohledu na to, jak moc "vadná" připadám ostatním. Pro mě jsou úplně stejně "vadní" oni - ne proto, že chtějí děti, ale proto, že to každému cpou jako jediný ultimátní možný způsob jak žít.
Ti roboti by byli úplně jako lidé - vzhledově, inteligenčně i citově. Jen by neměli reprodukční, zažívací a další orgány, které působí starosti lidem.
Měli by pouze smysly potřebné pro komunikaci a byli by ve věku, který by jim samým vyhovoval, tzn., že by svůj věk mohli i měnit, a to od toho věku, který ty uznáváš za esteticky přijatelný.
Jaký je tvůj názor na staré lidi? Tzn. ty, kteří už mají stařecké problémy.
Např. mají u nosu stálou kapičku, kterou si utřou jen když je upozorníš, protože ji sami nevnímají, mají špatnou krátkodobou paměť, jsou nechápaví a vzhledově jsou samá vráska a povolené svaly atd.
Potkalo mě Štěstí a dlouze se mi zadívalo do očí, usmálo se a já jsem šťastná odložila zrcadlo.