27. 05. 2012, 12:05:41
(27. 05. 2012, 00:49:16)Bob1972 Napsal(a): Mám pocit, že právě já bych se už nikdy k nikomu poutat neměl.No, oni se lidé poutají běžně k různým lidem, včetně kamarádů, kolegů, rodiny... Taky věcem, situacím a činnostem. Řekla bych, že důležité je to nepřehnat s intenzitou a v pravý čas se dokázat odpoutat, pokud je pro to důvod.
(27. 05. 2012, 00:49:16)Bob1972 Napsal(a): Nějak si totiž ten svůj nový potenciální vztah nedokážu představit.To je v pohodě, spousta věcí se vyvíjí vzájemnou interakcí dvou lidí, aniž by si to třeba dokázali představit předem.
(27. 05. 2012, 00:49:16)Bob1972 Napsal(a): Co mám dělat, když jsem nejraději sám?Být sám? Pokud je tvůj jediný problém, že ti přijde divné a nepatřičné, že jsi nejraději sám, existuje jednoduché řešení - vstřebat, že být sám není ani nevhodné, ani nepatřičné. Pokud ten problém spočívá v tom, že ti nevyhovují vztahy, jak je znáš, víš, že tohle nechceš, ale něco bys chtěl, tak jsi asi na správném místě, v Mekkce alternativních vztahů a jedinců. Řekla bych, že se může stát, že tady třeba najdeš (příklad) aromantickou asexuálku, se kterou se skamarádíte, pak se třeba rozhodnete spolu bydlet jako spolubydlící (nebo aspoň blízko sebe) a zajímavé pokecy s příjemnou společností máte oba zajištěné.
(27. 05. 2012, 00:49:16)Bob1972 Napsal(a): Je možné, že se to někdy změní?Vše je pomíjivé (omlouvám se, nemohla jsem si pomoct )
(27. 05. 2012, 00:49:16)Bob1972 Napsal(a): A mám se o to vůbec pokoušet?Tak na tohle bych se vykašlala, stejně nevíš, kterým směrem to měnit, aby ti to vyhovovalo. Co takhle začít dělat něco, co ti je příjemné, třeba s někým vést zajímavé konverzace, nebo třeba tě bude bavit diskutovat tady na fóru, dej tady o sobě víc vědět a někdo si tě najde.
Můj pohled na věc je, že by asi bylo dobré, kdybys rozvedl "pokec" (což je něco, o co asi fakt stojí málokdo) na "mé zájmy jsou... rád bych se bavil o..." (což může vést k "Jé! Oba se zajímáme o ..., super, napíšu mu").
(27. 05. 2012, 00:49:16)Bob1972 Napsal(a): Neublížím tím jen zase někomu?Každým svojím nádechem někomu ubližuješ. Nepřežije ho spousta mikroorganismů.
Myslím, že pokud někým nebudeš vyloženě manipulovat, tak si lidé dokáží sami rozhodnout, jestli se s tebou chtějí bavit, nebo ne.