24. 05. 2012, 15:43:28
(24. 05. 2012, 08:34:31)Bob1972 Napsal(a): Ahoj,Egoista bys byl, kdyby jsi bránil svojí ženě v lásce k jinému. Nevím, jestli se svojí ženou žiješ: asi ano, když si citoval "s cizí ženou v cizím pokoji" nebo asi ne, když píšeš že tě partnerský vztah svazuje a že děti vídáš občas. Mate mě, že tady píšeš, že máš dítě (jedno) a v profilu, že máš děti.
se ženami si rád povídám, nicméně jsem zjistil, že vzájemná komunikace s opačným pohlavím je asi to maximum, čeho jsem schopen. Nejsem homosexuál, muži mě nepřitahují, zároveň jsem nikdy nevyhledával intimní kontakt se ženami. Ano oženil jsem se a mám dítě, ale časem jsem zjistil, že partnerský vztah mě svazuje. Po narození dcery jsme s manželkou přestali intimně žít, je to třináct let a od té doby sex nevyhledávám. Ona byla první žena se kterou jsem spal a já myslel, že se můj postoj k sexu nějak upraví. Neupravil se a já zjistil, že mi život bez sexu vyhovuje. Jsem asi egoista a sobec, ale nešlo to jinak. Sex pro mě nic neznamená.
Potkalo mě Štěstí a dlouze se mi zadívalo do očí, usmálo se a já jsem šťastná odložila zrcadlo.