24. 05. 2012, 14:49:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24. 05. 2012, 14:50:50 uživatelem Mor-diskusni-forum-wen.)
(24. 05. 2012, 01:34:52)Magramal Napsal(a): Zdravím přítomné!
O tomto webu vím už nejakou dobu (myslím, že z odkazu na české Wikipedii), ale nějak jsem neměl motivaci se zapojovat, protože já se svojí asexualitou problémy nemám. Ale po tom, ......
.......
Tak jsem doteď netušila, že nejspíš trpím nějakou "poruchou".
Také většina toho, co jsi o sobě uvedl, na mne dost sedí ... všechno tak nějak napůl (levo-pravorukostní nevyhraněnost, IQ sice neměřeno, ale občas i někteří chlapi utrousí, že něčím jako je inteligence prý snad disponuji , sova jsem - ale už se mi to začíná pomaličku překlápět, nj stáří ).
Jen to povolání mi nesedí, počítače v práci sice dost používám, příliš nemiluji (toleruji je ale nevyhledávám), bojuji s nimi se střídavými úspěchy a vítězívám díky nějakému vrozenému instinktu (neinformovaní lidé si v takových chvílích myslí, že jim snad i rozumím )....
Je super, že jsi sem napsal! Díky moc!!! Ode mne (za podporu, že je nás víc takových ) a za ostatní (že vidí, že není nezbytné, když je člověk "mimo normu", být ještě nešťastný či nespokojený), a že být asexuální (a ještě k tomu se i jinak vymykat), není potřebné brát automaticky jako nějaké stigma...