Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravím přítomné!
(24. 05. 2012, 01:34:52)Magramal Napsal(a): Zdravím přítomné!

O tomto webu vím už nejakou dobu (myslím, že z odkazu na české Wikipedii), ale nějak jsem neměl motivaci se zapojovat, protože já se svojí asexualitou problémy nemám. Ale po tom, ......
.......

Kroutící očima
Tak jsem doteď netušila, že nejspíš trpím nějakou "poruchou". ;)
Také většina toho, co jsi o sobě uvedl, na mne dost sedí ... všechno tak nějak napůl :-) (levo-pravorukostní nevyhraněnost, IQ sice neměřeno, ale občas i někteří chlapi utrousí, že něčím jako je inteligence prý snad disponuji :-D, sova jsem - ale už se mi to začíná pomaličku překlápět, nj stáří LOL ).
Jen to povolání mi nesedí, počítače v práci sice dost používám, příliš nemiluji (toleruji je ale nevyhledávám), bojuji s nimi se střídavými úspěchy a vítězívám díky nějakému vrozenému instinktu (neinformovaní lidé si v takových chvílích myslí, že jim snad i rozumím Pán zelený )....

Je super, že jsi sem napsal! Díky moc!!! Ode mne (za podporu, že je nás víc takových :-) ) a za ostatní (že vidí, že není nezbytné, když je člověk "mimo normu", být ještě nešťastný či nespokojený), a že být asexuální (a ještě k tomu se i jinak vymykat), není potřebné brát automaticky jako nějaké stigma...
Odpovědět

Příspěvků v tématu
Zdravím přítomné! - od Magr-diskusni-forum-amal - 24. 05. 2012, 01:34:52
RE: Zdravím přítomné! - od mušelín - 24. 05. 2012, 12:31:08
RE: Zdravím přítomné! - od MadRat - 24. 05. 2012, 15:43:05
RE: Zdravím přítomné! - od mušelín - 24. 05. 2012, 15:55:50
RE: Zdravím přítomné! - od mušelín - 25. 05. 2012, 19:02:17
RE: Zdravím přítomné! - od mušelín - 26. 05. 2012, 15:51:12

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnutí Poslední příspěvek
  Zdravím přítomné Nois-diskusni-forum-ette 19 43621 02. 02. 2014, 16:25:00
Poslední příspěvek: Nois-diskusni-forum-ette

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex