25. 03. 2012, 16:48:36
Ahoj Petře, ono je to těžké, já sám s tím také ještě zápasím. Je tu právě to riziko, že když někoho potkáš a bude to ta pravá v lásce, ovšem v sexu to zůstane stejné, co s tím. Miluješ ji a nechceš ji ublížit, ale přetvařovat se před ní také nehceš. Ony to holky berou hrozně osobně a nedokáží nebo nechtějí pochopit, že může existovat někdo, kdo k vyjádření lásky sex nepotřebuje. A jak AlineDaryen dobře poznamenala, vysvětlovat se to bude hodně těžko (já jsem nedokázal uhájit ani pravdivé odmítnutí z důvodu únavy...).
Ale záleží jen na tobě, já jsem si také vždycky představoval vztah jako držení za ruce, jemnůstky, ale sex mi do opravdového vztahu vlastně nikdy neseděl a asi nikdy sedět nebude. A být asexuálem se určitě nerozhodneš ze dne na den, buďto k tomu dospěješ a nebo potkáš partnerku se kterou to bude jiné, chce to čas.
Ale záleží jen na tobě, já jsem si také vždycky představoval vztah jako držení za ruce, jemnůstky, ale sex mi do opravdového vztahu vlastně nikdy neseděl a asi nikdy sedět nebude. A být asexuálem se určitě nerozhodneš ze dne na den, buďto k tomu dospěješ a nebo potkáš partnerku se kterou to bude jiné, chce to čas.