22. 03. 2012, 13:25:00
(22. 03. 2012, 11:30:52)MadRat Napsal(a): Ahoj,Představy jak by měl vypadat vztah mám stejné. Ale co se týká dětí tak já jsem jimi často okouzlená, zvláště těmi předškolními. Nedivím se , že výtvarní umělci tak často znázorňovali andělíčky nebo putti. Naštěstí mám dva bráchy, kteří mají celkem 5 dětí a ty už mají další děti - takže jsem si malých dětiček dost užívala. Děti se mi líbí jako ostatní mláďata, jsou hravá, mají legrační, roztomilý vzhled a jsou v základě dobrá. Já jsem jedna z těch, kdo kouká na každé malé dítě s něhou, protože oni jsou něhu vzbuzující. Sbírám jejich pohledy a hlavně úsměvy, které mi dělají dobře.
skoro jako kdybych to psala já - co se týče nezájmu o děti a představy jak by měl vypadat vztah, aby to bylo pro mě příjemné, tak to vidím stejně. A taky nepoznám, že mě někdo balí, pokud to není úplně nechutně okaté.
Je super, že máš ve všem jasno a nenecháš se do ničeho vmanipulovat svým okolím jen proto, že je to považované za normální.
Potkalo mě Štěstí a dlouze se mi zadívalo do očí, usmálo se a já jsem šťastná odložila zrcadlo.