24. 02. 2012, 17:52:39
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24. 02. 2012, 18:07:46 uživatelem Ne-diskusni-forum-la.)
Já si to myslím tak, neberte ten článek zase tak moc dramaticky, je to prostě jen další názor....osobně jsem přesvědčena, že je dobré dát sem občas i názor z názorové protistrany, takříkajíc, kdybychom se zde stále jen vzájemně utvrzovali ve vlastní pravdě, tak bychom potom docela stagnovali, nebo ne? Mně přijde, že sexualita obecně je pro dnešek tak trochu modla....a kdo se z té modly vymyká, je podezřelý a je mu třeba pomoct....názor většiny....třeba si myslí, že trpíme, tak nám z toho chtějí pomoct, no....je pravdou, že u homosexuálů se také našla určitá anatomická odlišnost oproti hetero mužům v mozku....v hypothalamu, je tam jedno jádro (nucleus) jak říkají neurologové, už si nevzpomenu na přesný název....a to bylo dokázáno, že mají homosexuální muži menší než heterosexuální....
No a ještě k těm IVF, znám některé ženy, které kvůli tomu skončily s rakovinou prsu....oni totiž organismus nadopují jednorázově hormony, aby vytvořil hodně vajíček, obvykle se tvoří jedno/měsíc, ale to asi každý ví....no a už se pomalu začíná mluvit o tom, zdali to umělé hormonální nabuzení organismu nezvyšuje pak riziko vzniku rakoviny, v pozdějších letech.....já osobně, kdybych nemohla mít dítě přirozeně, což se naštěstí nestalo, tak bych na umělé oplodnění nešla, holt bych se smířila s tím, že jej mít nemám, že to tak asi příroda, osud chce....ale vím, mne se to mluví....chápu touhu těch neplodných žen....ale za to riziko rakoviny, stojí to pokoušet se o dítě za každou cenu, já myslím, že ne....
No a ještě k těm IVF, znám některé ženy, které kvůli tomu skončily s rakovinou prsu....oni totiž organismus nadopují jednorázově hormony, aby vytvořil hodně vajíček, obvykle se tvoří jedno/měsíc, ale to asi každý ví....no a už se pomalu začíná mluvit o tom, zdali to umělé hormonální nabuzení organismu nezvyšuje pak riziko vzniku rakoviny, v pozdějších letech.....já osobně, kdybych nemohla mít dítě přirozeně, což se naštěstí nestalo, tak bych na umělé oplodnění nešla, holt bych se smířila s tím, že jej mít nemám, že to tak asi příroda, osud chce....ale vím, mne se to mluví....chápu touhu těch neplodných žen....ale za to riziko rakoviny, stojí to pokoušet se o dítě za každou cenu, já myslím, že ne....
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)