16. 02. 2012, 18:09:58
(16. 02. 2012, 17:17:50)Morwen Napsal(a): Být někde "mezi" je hodně nepříjemná pozice... k sexuálům už nepařit (a ještě k tomu tam toužit zůstat) a k asexuálům taky nepatřit...
(jsem na rozhraní mnoha "škatulek" a vím, že balancovat na hraně je zatraceně těžké a vyčerpávající...) Přeju hodně sil a odvahy v nastoupené cestě, ať už bude jakákoliv.
Díky, Morwen. Vystihla jsi to nejlíp. Pocit bezradnosti je právě v té ztrátě známé identity a v hledání té nové. Nikdy jsem neudělala film, kde se sexuálně skotačilo a ani jsem nikdy nedostala práci takzvaně "přes postel", ale líbíla jsem se, cítila jsem v sobě oheň, a to spojení mládí, krásy, a sexuální energie mělo (většinou velmi pozitivní) efekt na okolí a to okoli mělo zpětně nějaký (velmi pozitivní) efekt na mě. Metaforicky jsem se milovala se světem a s životem.
Ta živelnost a sexualita se danou skutečností proměnily v hluboký smutek ze ztráty, a to je - stejně jako původní živelnost - energie, která mnou probíhá, a která má vliv na mé okolí. Teď nečiším mládí, krásu, živelnost. Teď prostě nečiším. Stáhla jsem se do sebe, oplakávám ztrátu, a snažím se sebrat síly a najít své nové já.
Je to jen nezvyk. Vím, že si tu novou identitu najdu. Život je pěkný protože je pestrý .. jen někdy setsakramensky bolí.