15. 02. 2012, 15:51:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15. 02. 2012, 15:51:47 uživatelem Mor-diskusni-forum-wen.)
(15. 02. 2012, 10:54:50)AlineDaryen Napsal(a): Proto je potřeba o tom mluvit. Nemůžeš čekat, že k tobě lidi budou ohleduplní, když nemají ani potuchy, že tě něco zraňuje nebo je ti nepříjemné. Je fakt, že já jsem si na řeči o sexu zvykla a dokonce se jich i aktivně účastním (jsem zvědavá jak opice), ale přátelé vědí, jak na tom jsem, a když někdo udeří na citlivou strunu a mně ujede nějaké nevhodné zasmání nebo "ježíši, fuj", jeden druhému se omluvíme a nic se neděje. Tvoje reakce budou samozřejmě jiné, máš k sexu jiný vztah, ale nějak to s kamarády určitě vymyslíte... od toho jsou to kamarádi, ne?
Skvěle vyjádřeno (jako vždy ).
Vždycky, když se mi zdá, že je na mne "svět děsně zlej", tak si musím vzpomenout na jednu hlášku: "Proč se divíš, že ti někdo stojí na kuřím oku, když se vůbec neozveš?"
K řečem o sexu mám podobný postoj jako AD. Jsem schopná žvanit o čemkoli (a nejraději o tom, čemu vůbec nerozumím ), to ale neznamená, že se prakticky účastním... tedy, jak máme zavedeno s některými známými...provozujeme "pouze orální sex"
Pokud mi nějaké téma není hodně po chuti, začnu se nesměle nebo směle ozývat ... pokusím se přehodit na jinou kolej, nebo přímo požádám o změnu tématu...