16. 01. 2012, 09:52:35
Vítej! Rozhodně se nezdá, že bys byla na špatném místě.
V devatenácti možná je na rozhodování o asexualitě moc brzo, ale tys už evidentně zkusila, co šlo, a zdá se, že jsi došla k poměrně jednoznačným závěrům. Líbí se mi, že zůstáváš otevřená a že se tou pomíchanou orientací zjevně zas moc netrápíš
Hodně lidí tady ani pořádně neví, na které pohlaví vlastně je, přesně proto, že tam schází ta jiskra opravdového sexuálního zájmu.
Doufám, že ten rozchod s kamarádkou moc nebolel, zažila jsem něco podobného a bylo to pro mě drsné, i když jsem jí samozřejmě přála, aby si našla opravdového partnera. Tohle je bohužel asi úděl nás, co tak trochu z nutnosti budujeme partnerství na kamarádství...
Koukám, že řady žen a dívek, co se vžívají do gay sexu, se nám tady rozšiřují
Mám to podobně, a když se někomu svěřím, vždycky se mě ptá, proč se teda nenechám předělat na chlapa. Přemýšlelas někdy o něčem takovém?
Snad se ti podaří spřízněnou duši najít třeba právě tady.
V devatenácti možná je na rozhodování o asexualitě moc brzo, ale tys už evidentně zkusila, co šlo, a zdá se, že jsi došla k poměrně jednoznačným závěrům. Líbí se mi, že zůstáváš otevřená a že se tou pomíchanou orientací zjevně zas moc netrápíš

Doufám, že ten rozchod s kamarádkou moc nebolel, zažila jsem něco podobného a bylo to pro mě drsné, i když jsem jí samozřejmě přála, aby si našla opravdového partnera. Tohle je bohužel asi úděl nás, co tak trochu z nutnosti budujeme partnerství na kamarádství...
Koukám, že řady žen a dívek, co se vžívají do gay sexu, se nám tady rozšiřují

Snad se ti podaří spřízněnou duši najít třeba právě tady.