Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Po nevěře asexuální?!
přijde mi, že nemá vlastní názor, že na mě nedokáže zařvat nebo se prostě jen osočit, když něco provedu nebo mu řeknu...

Sama jste si odpověděla, kde je problém...
Podle mě nejde o to, že jste asexuální, ale o to, že po nevěře jste podvědomě čekala nějakou reakci a ta se neudála. Váš přítel jen stáhl ocas a srazil paty. Nereagoval. Píšete, že sklopí hlavu a dělá, že se nic nestalo. Prostě Vás nepřitahuje někdo, kdo nemá vlastní názor. Dělá vše pro to, abyste byla šťastná, ale Vy toužíte po rovnoceném partnerovi. Nepřijde mi, že by Vám jím byl. A to, že jste i přes vědomí zrady přítele vlezla do postele s kolegou v práci, jen dosvědčuje, že Vás přitahují jiné typy. Typy sebevědomé, jak píše CHFM - razantnější.
Vztah na způsob : Výdáme se, líbím se mu, on taky není k zahození, tak se ke mě nastěhuj... bydlíme spolu, proč spolu i nespat, sex máme rádi oba... UKECAL VÁS! Žádná velká láska...

Doufám, že je to srozumitelné...
A teď koukám, že s AlineDarien píšeme vlastně to samé... Podrážděný

Nějak po ránu, nestíhám číst LOL
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Po nevěře asexuální?! - od beryze - 09. 12. 2011, 10:49:36
RE: Po nevěře asexuální?! - od beryze - 09. 12. 2011, 12:49:02
RE: Po nevěře asexuální?! - od MadRat - 09. 12. 2011, 13:48:33
RE: Po nevěře asexuální?! - od mušelín - 12. 12. 2011, 21:46:15
RE: Po nevěře asexuální?! - od mušelín - 12. 12. 2011, 22:43:11
RE: Po nevěře asexuální?! - od MadRat - 13. 12. 2011, 13:04:11
RE: Po nevěře asexuální?! - od mušelín - 13. 12. 2011, 00:04:47

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex