05. 12. 2011, 16:57:25
(05. 12. 2011, 15:34:46)ChildFreeMan Napsal(a): Tak on se tady Thori s důvěrou svěří, že ho nebaví se potit na jakýkoli ženský a hned začne Arturovec prudit, že je jaksi méněcenný.
Takovýhle opovržlivý výlevy nejsou k zamyšlení a ani přínosný. To je na přesdržku.
Pravděpodobná je taky možnost, že arTHur a THori jest jeden člověk. Ale jelikož tady na to Admini pečou, asexuálové hledající útěchu kvůli těmto virtuálním buzeracím prostě hned utečou.
Taková hezká a perspektivní doména a takhle to tady nechat nadvládě trollů a odrazovat další asexuálně smýšlející zájemce. Vaše chyba.
Hmm, čím starší jsem, tím jsem zřejmě naivnější.
Domnívala jsem se, že se nacházím mezi jedinci převážně dospělými (případně dostatečně vyzrálými), kteří již mají jakési zkušenosti s nažíváním mezi lidmi a jsou schopni (aspoň rámcově) rozlišit, co jim může přinést něco pozitivního, a co nikoli. Tedy si sami dokážou zvolit, jestli utečou při prvním problému, či nedorozumění, nebo, přestože to není naprosto ideální, zůstanou...
Thori psal, že už na fórum kdysi zavítal a tak předpokládám, že si je vědom, že tu může natrefit na ledaskoho...
Nejsem si jistá, jestli všichni návštěvníci fóra hledají jen útěchu (možná by se jim jí dostalo na jiných místech i více), spousta lidí tu také hledá odpovědi na nejrůznější otázky a nakonec je pravda, že svěřit se, je pro mnoho lidí úžasná úleva, protože nejde jen o to, co na to řekne někdo druhý, ale že já jsem to dokázal/a ze sebe konečně dostat (přiznat si to = začít přijímat sebe takového, jaký/á ve skutečnosti jsem).
Reálné "prudiče" taky nemůžeme nechat smazat adminem. Můžu před nimi utéct, vyhýbat se jim. Můžu také s nimi "bojovat", čímž jejich důležitost podpořím (ještě více je zviditelním) a budou ještě otravnější. Můžu je ignorovat. Ale taky je můžu politovat.
Myslím si, že ten, kdo má potřebu si stále něco dokazovat a léčit si komplexy na jiných, potřebuje soucit mnohem víc než kdokoli jiný. ... protože je na tom jistě hodně špatně...