10. 11. 2011, 02:55:31
njn, sorry, já to měl hlavně zazálohovat předtím, než jsem resetovat ty pluginy. Ono totiž když se nějakej plugin (jako seznamka, nástěnky, apod.) vypne, tak se smažou i data. Myslím, že Kexík tu databázi nějak průběžně zálohuje, ale i tak bych byl pro neobnovování - nástěnky ještě možná, ale napsat si inzerát do seznamky zabere chviličku, a aspoň se takhle vyčistí ty neaktuální inzeráty (když jsme rušili tu minulou seznamku, tak inzerát do té nové podalo tak 10% uživatelů - a to jsem všechny předem upozorňoval, že se to bude rušit!)
btw fotogalerie snad funguje, ne? Akorát ty náhledu mají trochu jiný orzměry, než by bylo potřeba. S tím budeme muset něco ještě udělat, ale kromě rozložení stránek profilů by mělo být vše OK
btw fotogalerie snad funguje, ne? Akorát ty náhledu mají trochu jiný orzměry, než by bylo potřeba. S tím budeme muset něco ještě udělat, ale kromě rozložení stránek profilů by mělo být vše OK
![[Obrázek: banner_reformycz.gif]](http://www.reformy.cz/wp-content/uploads/2010/10/banner_reformycz.gif)
Je obrovský rozdíl mezi tím být chudý a být bez peněz. Být bez peněz je dočasný stav. Chudoba je stav mysli.