31. 10. 2011, 14:03:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 31. 10. 2011, 14:07:32 uživatelem Mor-diskusni-forum-wen.)
(31. 10. 2011, 00:41:03)MadRat Napsal(a): Fakt nevím co bych dělala, kdybych chtěla mít sex. Asi bych musela jít nejdřív na gyndu a nechat blánu odstranit chirurgicky.
Hmm, a přesně to se stalo. Navšívili jsme gynekologa-sexuologa. Jak už bylo řečeno, oba jsme byli bez zkušeností, a tak jsme vyhledali odbornou pomoc, což se mi zpětně jeví jako skvělý nápad (i když jsem si připadala jako debil a přítel zcela jistě taky ). Obešlo se to bez chirurgického zásahu, ale samozřejmě nějaké "přípravné fáze" proběhly. Protože jsem usoudila, že podrobnosti k Moukově příběhu nepatří, tak jsem je nerozpitvávala (a rozpitvávat nebudu, zvláště v této části, kam má přístup i veřejnost ).
Šlo mi o to, že mnohdy se necháváme ovlivňovat skutečně jen tím, co dělá většina a co je tzv. "normální" a bojíme se, nebo nás ani nenapadne, dělat to jinak...
A je dost možné, že jsem měla (a mám ) štěstí na lidi...
Ten pan sexuológ evidentně věděl, co a jak, a jak s takovými blbouny zacházet , mimo jiné řekl, že je velmi naivní domnívat se, že v této oblasti se lidé nemusí nic učit, a že je pošetilé čekat, že to příjde samo od sebe jako u zvířat...
A dodal něco ve smyslu, že komplikace mívají zvláště lidé, kteří vše řeší hlavně rozumově, a mají tu "pudovou složku" oslabenou...