11. 10. 2011, 09:30:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11. 10. 2011, 09:31:39 uživatelem Art-diskusni-forum-hur.)
(06. 10. 2011, 18:49:03)Janina Napsal(a): Můj manžílek to se mnou chtěl řešit neustále, pořád se ptal PROČ? Bylo to dost vysilující, ale nakonec se to nějak ustálilo, pochopil, že jsem prostě frigidní a rozhodně to nedělám schválně! I díky tomu máme úžasný vztah založený na lásce.
No, hlavně aby to tak bylo (zas otravuju)! Nechápu, odkud bereš tu jistotu, že mu k uhašení hormonů stačilo poznání o tvé frigiditě. (kromě tvého věčného optimismu) Ale abych to trochu skloubil s tématem vlákna, myslím, že by se mohlo přejmenovat na "Přiznat a trpět"... nebo s mezistupněm: "Přiznat, dočasně si ulevit, a trpět"...
Nejednou si kladu otázku, jestli ta víra v partnera (obecně) je skutečně záležitostí lásky nebo jen pouhou závislostí a strachem z podvědomě cítěné špatné investice... (jinak je tento smajlík vcelku sprostý! Prosím grafika o úpravu!)
No, evidentně po řečeném je zřetelné, že i já dokážu být optimistou...
"Hlupáci! Vykleštěná dobytčata! Vy všichni, historici, logikové, kritici i vzdělanci, vy všichni jste jako červi na mrtvole a ze života jakživi nic nepochopíte." [Antoine de Saint-Exupéry]