26. 09. 2011, 15:45:38
Ahoj,
no nevím, mě tvůj přítel zrovna jako asexuál nepřipadá. Nejvíc mě zaráží asi tohle:
Prostě dělat něco partnerovi, který si to užívá, aspoň dává smysl. Nechat si dělat něco, co mi nic nepřináší a nebo je to přímo nepříjemné, to smysl nedává.
Každopádně se tvůj partner k tobě chová dost hnusně. S takovým sobcem už bych dávno vyrazila dveře.
no nevím, mě tvůj přítel zrovna jako asexuál nepřipadá. Nejvíc mě zaráží asi tohle:
(23. 09. 2011, 22:57:26)LindsayTaylor Napsal(a): a kdyz uz na ten sex dojde, tak je to vesmes o nem- ja pro nej v sexu udelam vse,on pro me nic, proste si lehne ja ho muzu jakkoliv sexualne uspokojovat ale on proste je ke me chladny a de mu jen o nej,moje potreby nejsou na mistePro mě by třeba bylo přijatelnější (teoreticky, kdybych už něco sexuálního musela dělat) spíš něco dělat partnerovi než nechat něco dělat sobě. I tak obecně co vím od jiných asexuálů, oni mají spíš takový přístup "Nesnaž se mě uspokojit, to nemá cenu. Stejně mi to nic nepřináší a nebaví mě to."
Prostě dělat něco partnerovi, který si to užívá, aspoň dává smysl. Nechat si dělat něco, co mi nic nepřináší a nebo je to přímo nepříjemné, to smysl nedává.
Každopádně se tvůj partner k tobě chová dost hnusně. S takovým sobcem už bych dávno vyrazila dveře.