02. 09. 2011, 16:24:22
(02. 09. 2011, 15:00:45)mušelín Napsal(a): Já myslela, že sem chodíme pro zábavu?!
No, tak tedy alespoň mně vyhovuje být všude a vždy mimo kategorie. Nestačí identifikovat se s člověčenstvím? Řekla bych, že je to otázka nízkého sebe-vědomí, vědomí vlastní hodnoty bez ohledu na nějaké škatule spojené se sexuální orientací. Člověk, který o sobě bude vykřikovat, že je gay, mi nejspíš poleze na nervy, i když proti gayům a lesbám obecně nic nemám. Odkazovat se na asexualitu jako identitu mi proto připadá hloupé, už proto, že každý to tu chápe jinak a i mezi těmi x lidmi, co jsou tu registrovaní, abys pohledala 2, kteří se na nějaké definici shodnou.
Jasně, pro zábavu především
Já zas celkem ráda někam patřím, mám se pak aspoň s kým vykecávat A přestože se tu nikdo na žádné konkrétní definici neshodne (což se dost jasně ukázalo v předchozí debatě), všichni jsme tady a to už podle mě něco znamená.
Nakonec, na definici člověčenství se taky ještě nikdo neshodl, a přiznám se, že to je pro mě moc široké pole... Zas tak moc lidi ráda nemám.