02. 09. 2011, 13:26:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02. 09. 2011, 14:50:38 uživatelem Ne-diskusni-forum-la.)
(02. 09. 2011, 09:32:49)Arthur Napsal(a):(29. 08. 2011, 08:13:51)Nela Napsal(a): Zahnat vůbec ne, natož bičem! :LOL: Zvlášť, když bych měla co "napravovat" nejprve u sebe. Je fajn, že ses v té asexuální identitě našla, jak vidím, možná, že právě tohle je nakonec to nejdůležitější. Já jsem měla trochu jinou "cestu", obávala jsem se tehdy osamělosti, která je s asexualitou často spojena, fakt nic pro mne, já potřebuji lásku dávat i brát a navíc jsem si nebyla jistá, zdali se mi skutečně nic ze sexuality nebude líbit, což se mi nakonec potvrdilo, že z mnoha pohledů je to fajn věc. No, takže nakonec v mém případě spíš heterosexuálka....ať se daří, Aline.....
Nelo, to je zajímavé, možná by nebylo od věci, kdybys napsala, jaký pociťuješ rozdíl v tom náhledu (sexuální zkušenosti/nezkušenosti) a jak si to případně nyní vysvětluješ, "že je to z mnoha pohledů faj věc." Doufám, že mne zle nepochopíš, a nerozepíšeš se o svých praktikách a jistě velmi pestrých, bujarých a pikantních nocích...
Arthure, Ty šmíráku jeden , navíc po mne chceš něco, co už bys měl jako údajně mnohem zkušenější, jak tu vystupuješ, vědět! Jednoduše jsem měla možnost si vyzkoušet, že funguji v dané věci úplně normálně, akorát si to člověk neuměl za zcela "jasného stavu mysli"....a bez zkušenosti představit, tak si myslel, že bude třeba fungovat nenormálně. A ejhle, najednou je vše jinak. To nic nemění na tom, že se za dokonalého sexuála nepovažuji, některé praktiky neakceptuji, jak si asi ve svých až příliš bujných představách myslíš a stále se nehoním jen za uspokojením pudu, ale daleko spíše citu. Finito!
Víc psát nebudu, každého odkazuji na případnou vlastní zkušenost....to je nezastupitelné.
Jediné, co mohu určitě doporučit, holkám šikovného a zároveň citlivého partnera....
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)