02. 09. 2011, 09:32:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02. 09. 2011, 10:34:26 uživatelem Art-diskusni-forum-hur.)
(29. 08. 2011, 08:13:51)Nela Napsal(a): Zahnat vůbec ne, natož bičem! :LOL: Zvlášť, když bych měla co "napravovat" nejprve u sebe. Je fajn, že ses v té asexuální identitě našla, jak vidím, možná, že právě tohle je nakonec to nejdůležitější. Já jsem měla trochu jinou "cestu", obávala jsem se tehdy osamělosti, která je s asexualitou často spojena, fakt nic pro mne, já potřebuji lásku dávat i brát a navíc jsem si nebyla jistá, zdali se mi skutečně nic ze sexuality nebude líbit, což se mi nakonec potvrdilo, že z mnoha pohledů je to fajn věc. No, takže nakonec v mém případě spíš heterosexuálka....ať se daří, Aline.....
Nelo, to je zajímavé, možná by nebylo od věci, kdybys napsala, jaký pociťuješ rozdíl v tom náhledu (sexuální zkušenosti/nezkušenosti) a jak si to případně nyní vysvětluješ, "že je to z mnoha pohledů faj věc." Doufám, že mne zle nepochopíš, a nerozepíšeš se o svých praktikách a jistě velmi pestrých, bujarých a pikantních nocích...
CHFM: A není to krásné právě na tom slohu a jazyku, že sami musíme mnohdy zapojit myšlení a dobrat se ideje (neskrývá myšlenka i svá zákoutí?) aby bylo vše hned tak jasné, proč mít vše jen tak zdarma předžvýkané? Ale souhlasím s tebou, že jestli tě obecně např. moje názory nepřitahují, proč bys je měl luštit, o tom žádná...Prostě je nečti. To však neudává objektivní hodnocení... takže je to věcí každýho jedince.
"Hlupáci! Vykleštěná dobytčata! Vy všichni, historici, logikové, kritici i vzdělanci, vy všichni jste jako červi na mrtvole a ze života jakživi nic nepochopíte." [Antoine de Saint-Exupéry]