30. 08. 2011, 19:32:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30. 08. 2011, 19:45:09 uživatelem Ne-diskusni-forum-la.)
(30. 08. 2011, 13:44:31)Hanele800 Napsal(a): No, prave. A Cesi mi pripadaji na muj vkus take az priliz otevreni. Clovek tu ma pocit, ze kdyz zrovna neholduje sexu a kazdemu to nevypravi, tak ani neni normalni.
S tou katolickou seznamkou - dobry napad. Nejsem sice krestanka a mame i nejake zidovske predky a dokonce jsem jednou koketovala s islamem ale jde mi spis o to, potkat lidi, ktere maji trochu jine hodnoty nez jsou ty prezentovane masmedii. Nejsem puritan a rada si popovidam i o sexu, ale s nadrzenci si az tak nerozumim.
Muzu se zeptat, jak ty jsi objevila tuto stranku?
Dekuji moc,
H.
Myslíš asexual nebo katolik.cz? Asexual, jednoduše jsem si tehdy dala pojem do vyhledávače a vyjelo mi x odkazů, mezi nimi i tento....katolik, já se zajímám hodně o duchovno a náboženství a ač již svoje přesvědčení mám v tomto, ráda si i přečtu něco smysluplného z různých zdrojů, takže občas navštěvuji i ten katolik.cz. Člověk hledá a hledá až najde.... Ty spřízněné lidi bys tam mohla najít...já mám zkušenost, že pokud to není nějaká sekta anebo ten člověk netrpí nějakou osobnostní abnormalitou, tak jsem s těmi duchovně orientovanými lidmi našla zpravidla společnou řeč ihned....no a třeba z toho časem může být i to partnerství.
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)