25. 08. 2011, 11:10:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25. 08. 2011, 11:12:37 uživatelem Art-diskusni-forum-hur.)
(24. 08. 2011, 21:06:59)Čírina Napsal(a): Někteří by nejradši, kdyby všichni, co nejsou dle nich "normální" s jásotem napochodovali na léčení nebo se obrátili na víru, aby byla dodržena čistota ideje, že správný muž žije se správnou ženou a nutně a přirozeně se milují láskou věčnou a upřímnou pro naturální zachování rodu.
To je určitě pravda, každopádně ti asi uniká, co tu lidé dál, poté, co se označí jen za "asexuály", napíšou. Ale asi to k obecné spokojenosti stačí. Myslím, že je to určitý neduh dnešní doby, chtít být za každou cenu ne"normální", byť zůstávat v do očí bijící mezi konvence. Ovšem já lidem, kteří jdou skutečně mimo proud, fandím, avšak jen zaškatulkováním se pod určité slovo mne nikdo neohromí a ani z logickýho hlediska to nestačí... Proto nechápu, z čeho jsi vydedukovala, že vyžaduji po lidech normu... To je záhada Alfréda Ježka...
Nerozumím, proč striktní nechuť k sexualitě by se měla automaticky rovnat asexualitě. Já znám pár asexuálů (věru skutečných), tak nevím, jestli tedy oni s vyzrálým názorem jsou "lúzři" (jak píšeš), nebo jakou nálepku bys jim dala..., oproti těm, kteří tápou a hledají pouhopouze útulek pro své bolesti...
"Hlupáci! Vykleštěná dobytčata! Vy všichni, historici, logikové, kritici i vzdělanci, vy všichni jste jako červi na mrtvole a ze života jakživi nic nepochopíte." [Antoine de Saint-Exupéry]