21. 08. 2011, 10:20:59
Všechno živé souvisí se vším. Takže i podoba je zčásti obrazem nitra, vlastního zdraví, životního stylu atd. To se nedá matematicky, počítačově namodelovat.
Třeba podle portrétu se dá odhadnout se značnou věrohodností, jestlli žena má či nemá vlastní děti.
Také když mě nějaký ksicht podrazil, doživotně ve mně budou skorodvojníci vyvolávat nedůvěru. Může to souviset třeba i s barvou pleti, obezitou, účesem
Takže výběr líbivějšího protějšku, obličeje, postavy nemusí být dán sexuální přitažlivostí. Prostě někdo sympatický je, jiný ne.
Třeba podle portrétu se dá odhadnout se značnou věrohodností, jestlli žena má či nemá vlastní děti.
Také když mě nějaký ksicht podrazil, doživotně ve mně budou skorodvojníci vyvolávat nedůvěru. Může to souviset třeba i s barvou pleti, obezitou, účesem
Takže výběr líbivějšího protějšku, obličeje, postavy nemusí být dán sexuální přitažlivostí. Prostě někdo sympatický je, jiný ne.
"Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)