22. 07. 2011, 15:40:03
Já myslím, že Tvůj příběh inspirovat rozhodně může, zvláště ty, kteří se snaží shromáždit dostatek síly k tomu, aby se vyrovnali se svojí nestandardností. Pro mě je zajímavým (ačkoliv ne zcela nečekaným) zjištěním skutečnost, že problematický duševní stav může vyústit v nesprávný názor, ve Tvém případě tedy v radikální feminismus. Přirozenost lidských bytostí pochopitelně není determinována sociálně, ale evolučně. Hlavním nástrojem pro její vznik je přirozený výběr a odlišná míra rodičovských investic v péči o potomstvo. Vždy mě potěší, když se dozvím, že se někomu podařilo oprostit se od omylů ve svých postojích (což se samozřejmě týká i mě samotného). Ale to jen tak mimochodem.
K Tvému článku ještě jeden drobný doplněk. Vzhledem k tomu, že už jsi se jednou do muže zamilovala, a tou schopností tedy disponuješ, není vyloučeno, že se ta o své nároky opět někdy přihlásí
K Tvému článku ještě jeden drobný doplněk. Vzhledem k tomu, že už jsi se jednou do muže zamilovala, a tou schopností tedy disponuješ, není vyloučeno, že se ta o své nároky opět někdy přihlásí