19. 07. 2011, 11:08:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19. 07. 2011, 11:10:46 uživatelem Art-diskusni-forum-hur.)
Chce se to možná trochu odpoutat, lidé nestojí za to, abychom si kvůli nim dělali hlavu, zdali jsme nebo nejsme přáteli. Každý má hafu problémů sám se sebou a většinou selhávají právě jedinci, ne přátelství. Podle mě je lepší v lidském jednání spíš počítat se soudností.
Já bych si nedovolil tvrdit, že jsi bez-citný, to musíš vědět nebo cítit sám. Každopádně moje farma květin taky moc životem nevyzařuje, ačkoli přátele mám.
Jinak, jak píše mušelínka, vztah se zvířaty se musí pěstovat. Jako odborník na stravu navrhuji tataráček min. 2x v týdnu. Vím, že by si mušelínka spíš pochutnala na syrovém tučném (rozpaluje to víc), tak snad i přesto nepohrdne...
Já bych si nedovolil tvrdit, že jsi bez-citný, to musíš vědět nebo cítit sám. Každopádně moje farma květin taky moc životem nevyzařuje, ačkoli přátele mám.
Jinak, jak píše mušelínka, vztah se zvířaty se musí pěstovat. Jako odborník na stravu navrhuji tataráček min. 2x v týdnu. Vím, že by si mušelínka spíš pochutnala na syrovém tučném (rozpaluje to víc), tak snad i přesto nepohrdne...
"Hlupáci! Vykleštěná dobytčata! Vy všichni, historici, logikové, kritici i vzdělanci, vy všichni jste jako červi na mrtvole a ze života jakživi nic nepochopíte." [Antoine de Saint-Exupéry]