14. 07. 2011, 01:06:18
Milá Kob-ro, napsala jsem ten komentář i vzhledem k tomu, jak píšeš, že nějaké sexuální cítění máš....jiné je to, myslím si, u vyhraněných asexuálů, tam v této oblasti není vlastně co řešit....,ale jsem přesvědčena, že člověk přirozeně sexuální (je různá míra vyjádření té sexuality u každého...) se nemusí za svoji sexualitu nijak stydět, stejně jako člověk asexuální za svoji nesexualitu. Nemusíme být přece všichni zcela stejní. U Tebe možná půjde hlavně o to, jak se Ti podaří propojit tu existující biologickou složku s tím, co cítíš v srdci (podobné to bylo i u mne ) a hledat k sobě spřízněného partnera, to bude velmi důležité, ne-li snad nejdůležitější ze všeho v tomto. Čili asi bych popřemýšlela i tímto směrem....přeji hodně štěstí na Tvé cestě.
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)