11. 06. 2011, 09:59:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11. 06. 2011, 10:03:08 uživatelem Art-diskusni-forum-hur.)
(10. 06. 2011, 21:54:13)mušelín Napsal(a): Karma - i kdyby člověk měl ty schopnosti a věděl, kdo byl a co v minulých životech tropil, tak mu to není v tom současném životě moc platné. Tedy se mi zdá, že řešení je nutné hledat v minulosti a přítomnosti jednoho lidského života.
V minulých životech jsme byli asi tím, co v sobě neseme i dnes, takže si svůj život můžeme jednoduše vyvodit (forma je podružná). To je teda moje vlastní definice!

On kdyby ten článek nesl název vyprahlost po životě, nebyl by tak zajímavý, jako když se napíše sexuální anorexie. Ale, prosím, jen mi teď nepište sexuální anorexie=vyprahlost po životě!

No, ty změny musí být asi radikální, jak píšeš, ale je otázkou, kolik prostoru má člověk v sobě, aby je postupem věku byl schopný upravovat. Já si myslím, že někdy nastává v životě bod, kdy už jen sbíráš plody, a ty můžou být trpké nebo sladké podle toho, co člověk zasel a jak se staral. (ale ani přihnojení už se suchým stromem nic nesvede) Takže v tomto jsem mírný pesimista.

"Hlupáci! Vykleštěná dobytčata! Vy všichni, historici, logikové, kritici i vzdělanci, vy všichni jste jako červi na mrtvole a ze života jakživi nic nepochopíte." [Antoine de Saint-Exupéry]