04. 03. 2011, 11:47:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04. 03. 2011, 11:48:04 uživatelem Ne-diskusni-forum-la.)
Ahoj Androniko, vítej na fóru, nemáš to lehké, ale evidentně bojuješ, což je moc dobře....určitě chodíš k lékaři i na terapii, tak mne tak napadlo, co takhle pokusit si hledat spřízněnou duši mezi spolupacienty, třeba byste se vzájemně lépe pochopili a možná, kdybys potkala někoho, koho bys mohla mít skutečně ráda, tak by se pak některé věci, které popisuješ, vyřešily i samy od sebe...., jen to nechce předem, poplatně minulé zkušenosti, hned vzdávat. Mně se kdysi také nelíbil ani ten polibek , ale časem jsem zjistila, že to zkrátka bylo dáno "nesprávnou" osobou, někdy člověk kouká, jak se leccos v běhu života změní, ani sám neví jak.
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)