14. 02. 2011, 19:27:22
(14. 02. 2011, 16:08:25)Arthur Napsal(a): Já většinou piju na litry
A já už řadu týdnů přemýšlím o tom, co vlastně vězí za těmi tvými nesouvislými, zmatenými a nesrozumitelnými příspěvky, ve kterých si velmi často odporuješ a téměř nikdy je nezapomeneš "okořenit" dávkou osobních útoků a urážek - a až teď je mi to konečně jasné.
![:D :D](https://www.asexual.cz/forum/images/smilies/purple/happy.gif)
Pokud jsi z toho, co se píše na chatu - pokud vím, tak aktivně jsi se tam účastnil debaty jenom jednou, vydedukoval, kdo je a kdo není asexuál a to jen na základě toho, z čeho si tam momentálně dělá legraci, tak to tě musím zklamat, ale asexualita a smysl pro humor se vzájemně nevylučují. Stejně tak je zcestná tvoje předchozí úvaha o tom, že zakladatel tohoto tématu je téměř určitě homosexuál a to jen na základě toho, že uvádí, že měl v minulosti nějakou náhodnou homosexuální zkušenost, ač on sám se tak necítí a tvrdí, že je bez sexu spokojený. Nepřijde mi ani trochu normální, že máš potřebu tady neustále o někom vynášet soudy, aniž by jsi dotyčného vůbec znal a cokoliv bližšího o něm věděl - tvoje soudy se tak často opírají pouze o pár řádků, které někdo napsal na fóru nebo na chatu. Nehledě na to, že nemám pocit, že by tady o tyto tvoje soudy vůbec někdo stál.
Na fóru už jsi registrovaný měsíc a půl, přesto ani po této době jsi si nebyl schopný zjistit o asexualitě základní informace a to jak prostřednictvím tohoto fóra a jeho důležitých vláken, tak ani prostřednictvím zahraničních stránek a fór pojednávajících o asexualitě - kdyby jsi to udělal, tak by jsi např. věděl, že termín biromantic asexual je opravdu reálný a na zahraničních stránkách snadno k dohledání, nakonec asexualita a její rozdělení z hlediska toho k jakému pohlaví člověk tíhne, ač je jeho zájem jenom v citové rovině a ne v té sexuální, byla diskutována i na našem fóru - asi je to další z mnoha témat, které jsi nečetl. Ale chápu, že všechno, co slyšíš poprvé, je jednodušší hned v úvodu označit za blábol, než si o tom hledat nějaké informace.
Pokud se člověk podívá do historie tvých příspěvků na fóru, tak zjistí, že minimálně 80% tvojí aktivity zde tvoří osobní útoky a narážky, s většinou lidí, se kterými jsi dosud na fóru komunikoval, jsi se dostal do konfliktu - myslím, že v současné době jsi patrně vůbec tou nejkonfliktnější osobou na fóru a z tohoto důvodu (i z mnoha jiných) si i já myslím, že patrně nejsi na tom správném fóru, resp. že by jsi si svoje negativní emoce měl jít vybíjet někam jinam.