17. 12. 2010, 01:11:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17. 12. 2010, 01:58:30 uživatelem Ne-diskusni-forum-la.)
(16. 12. 2010, 00:19:48)Adriane Fox Napsal(a): -> Nela: když ti tvůj víceméně snoubenec řekne, ... no to už je vážně hodně osobní :o) Ale na to, jak se tvářil jak mně hrozně miluje a pak přišel s tak pitomým důvodem... Ano, borcení ideálů v tak mladém věku je smutné. Já tomu říkám "dospívat znamená přicházet o iluze" a navíc zamilovanost a láska jsou v psychologické literatuře tak krásně popsané, že pro mně je to prostě přirozený proces a ne něco nadpřirozeného...a hlavně jak snadno se bortí manželství z tak pitomých důvodů....Lidé by se měli párovat na základě racionálního výběru, nikoli "zdogovaní hormony zamilovanosti"....nějak už nedokážu a nechci uvěřit, že je to možné..........(příliš tvrdá osobní zkušenost)
A tak to chápu, také mi bylo ctí....někdy to zkrátka člověka mele, až ho to semele a to je malér, nesmíme se ale dát, jsme silné holky, přece. Kdybys věděla, co já jsem zažila nechutného, a to se v tomto případě o vztahu rozhodně mluvit nedalo, i tak to ale stačilo klidně na x životů. Jenže vzhledem k tomu, že se považuji za člověka s celkem vyrovnanou psyché, tak jsem dospěla k jednoznačnému a pevnému rozhodnutí, že za druhého jeho vlastní problémy řešit nelze, když ani sám je řešit nechce. V tomto jsem se stala nekompromisní. Toto vskutku není náš problém. Takže no problem. Neboj, Adri, ta "opravdová" láska jednou přijde a pak to půjde všechno jako po másle, žádný strach!
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)